Prodej karet - komu nefunguje koukněte sem Belkar52 - Senior - Sobota 04/06/2011, 08:08
Pro ty,kterým se nechtějí prodávat karty,lépe když kliknou na prodat kartu tak se nic nestane....
Nahoře vedle hledáčku máte CS,klikněte na to a vyberete English.
Poté jdete do Sbírky,a pod postavou máte Sell this character,kliknete na to a dáte Sell to Kate for xxx Clintz.
Co mám dělat když se mi objeví tabulka kám dám za kolik to chci prodat a když dák OK oběví se tohle: To prevent cheating, the public and private sales (excluding sales to Kate) functions will be unlocked indefinitely after your first purchase of credits at the Shop (more information can be found in the Game Help section).
Co s tím? vůbec se mi pak ani ty postavy neprodávaj
Zprava rika, ze aby jsi mohl prodavat v bazaru, musis si koupit alespon jednu SMSku. Koukam, ze uz mas u nicku hvezdicky = znacka koupenych kreditu, takze by mel byt problem vyresen ...
The Urban Rivals team is made by lovers of all kind of Collectibles Cards Games and Trading Cards Games like: Magic the Gathering, Dominion, Vampire, Yu-Gi-Oh!, Pokemon, Wakfu TCG, Assassin Creed Recollection, Shadow Era, Kard Kombat and Might & Magic Duel of Champions.