Urban Rivals
?
Zaregistrovat se            Již je zaregistrován ve hře →  
Kliknutím sem můžete zjistit své heslo.

Gildy v novém outfitu!

Gildy v novém outfitu!
Pondělí 24/10/2011, 15:55
Orpheus - Legend English

4 zprávy
Gildy v novém outfitu!
Orpheus - Legend - LOST in UrbanEnglish - Pondělí 24/10/2011, 15:55

Pro většinu hráčů komunity Urban rivals jsou gildy jednou z hlavních součástí hry.Novinkou je, že gildy nyní získají ještě větší kredit, protože patřit k aktivní gildě přinese jejím členům více výhod ve hře.Spolu s touto změnou jsme zcela obnovili vzhled gild a zavedli nové funkce.Pokud stále nejste členem žádné aktivní gildy, měli byste to rychle napravit!Chcete-li se dozvědět víc o nových gildách, klikněte sem.

2/4
Thomas529 - Senior Česky
Pátek 28/10/2011, 08:22

Některé funkce se mi buď sekají nebo nefungují vůbec a protože mám docela dobrý počítač myslím si, že problém nebude u mě (mám samosebou i dobrý internet), nicméně, kdy se to konečně rozjede na plno?
3/4
pudyhady - Hero - CZE Česky
Pátek 18/11/2011, 16:24

Moc nechapu co je to champions to v tech gildach muzu tam psat jmena hracu gildy ale nevim k cemu to presne je a nikde jsem nenasel vysvetleni vi nekdo k cemu to je nebo kde to najdu
4/4
Vendulqa - Senior Česky
Středa 04/01/2012, 16:51

Asi před třemi tádny jsem poslala žádost o Gildu a stále není potvrzená a bratranci ji potvrdili do dnou dnů.
Nechápu proč mi to nejde

( nic od zpráv pro gildy jsem nenašla tak jsem se obrátila sem)

The Urban Rivals team is made by lovers of all kind of Collectibles Cards Games and Trading Cards Games like: Magic the Gathering, Dominion, Vampire, Yu-Gi-Oh!, Pokemon, Wakfu TCG, Assassin Creed Recollection, Shadow Era, Kard Kombat and Might & Magic Duel of Champions.