Senator Drummond war sich immer darüber Klaren, dass seine Ausschweifungen im Red One Motel ein gewisses Risiko bergen. Er dachte, das Schlimmste, das ihm passieren könnte, sei ein Paparazzi, der ihn mitten in seinem „Rendezvous“ mit Vivian erwischt. Aber damit lag er natürlich ziemlich daneben! Seine nächste Rede könnte wohl zusammengefasst werden mit „Wählt mich, oder ich jage Euch in die Luft!“.
 • Erschienen am freitag 03/06/11
 • Illustrator: phalloide
 • Gewöhnliche Karte Erhältlich im Laden
 • Dieser Charakter gehört Dir nicht.
 • Chocomuscle ring icon Allowed in EFC up to Chocomuscle ring
 • icon 1 Missionen
 • Die Angebote von 57 auf dem Market ansehen
Fähigkeit

Fähigkeit von Drummond:

Angriff +8

Die Angriffspunkte von Drummond werden um 8 Punkte erhöht. (Zur Erinnerung: Power * Pillz = Angriff)

Bonus

Bonus:

-2 Leben Gegner, Min 2

Wenn Berzerk seinen/ihren Kampf gewinnt, wird die Anzahl der Lebenspunkte des Spielers, der den gegnerischen Charakter kontrolliert um 2 vermindert, bis hin zum Minimum von 2.

Erste von 2 Entwicklungen dieses Charakters:

 • BerzerkDrummondpicture
  starstar
  Power3FähigkeitFhgkt freigeg. mit
  Schäden1Bonus -2 Leben Gegner, Min 2
 • BerzerkDrummondpicture
  starstar
  Power6FähigkeitAngriff +8
  Schäden2Bonus -2 Leben Gegner, Min 2
54 charaktere
missions icon 27 Missionen
Bonus -2 Leben Gegner, Min 2
Nachdem über die Belüftungssschächte des Red One Motels das Gas Xantiax ausgetreten war, verwandelten sich alle Mitarbeiter und Gäste des Hotels in gefährliche Wesen, die eine Wut in sich trugen, die nur durch eine richtige Keilerei abgebaut werden konnte. Sie hätten sich wohl bis an das Ende aller Tage gegenseitig die Köpfe eingeschlagen, wenn Cortez ihnen kein Ziel gegeben hätte: die Verantwortlichen für ihren Zustand aufspüren und sie dafür richtig bezahlen lassen!
 • In der Stufe 1: min 1 984 Clintz
 • In der Stufe 2: min 731 Clintz
Die Angebote von 57 auf dem Market ansehen

54 Kommentar zu Drummond

Freitag 08/07/2011, 15:58

Ok observ ca din 4 pagini de comment-uri pe subiectul Drummond doar 3-4 dintre ele sunt bune de ceva. Nu vreau sa supar pe nimeni dar am si eu cateva comentarii de facut :
1: Nu mai comparati carti de 2* cu collector-i/carti care nu numai ca nu au acelasi nivel dar nu sunt nici macar pe departe punctele de referinta pe care ar trebui sa le aveti in vedere intr-o situatie ca aceasta;
2: Se poate vorbi mai frumos in limba romana? Eu am senzatia ca da, in consecinta va rog sa va abtineti de la injurii. Nu suntem nici pe garla si nici la poker in spatele blocului.
3: Pretul unei carti tine cont de cateva variabile printre care: raritate, clan, numar de nivele de evolutie. Asa ca nu va mai plangeti ca e prea scump sau prea ieftin, in definitiv nu va obliga nimeni sa cumparati cartea sau sa o folositi macar. De asemenea exista prietenii pe care vi-i faceti in jocul asta care daca sunt rugati frumos v-ar putea imprumuta carti.Asa puteti sa vedeti "hands-on" cate de bune sunt.

4: Review-ul cartii, ca sa existe macar unul facut la obiect (daca aud comentarii legate de modul in care scriu in limba romana va sugerez sa mai treceti o data pe la orele de limba romana).
Power : 6
Damage : 2
Ability : Attack +8
Bonus : - 2 Opp. Life Min 2

Argumente pro :
- nivelul de putere este unul decent;
- abilitatea il face periculos in situatii in care aveti neaparata nevoie de ceva mai mult atac;
- poate fi un bluff decent;
- este una dintre putinele carti de 2* din clan, cu alte cuvinte nu prea exista optiuni mai bune in cazul in care doriti sa utilizati un pachet mono Berzerk
Argumente contra :
- slab in fata full-stop;
- slab in fata SOA ca abilitate, SOB ca bonus;
- damage foarte scazut.

Per total cartea primeste din partea mea nota 7/10. Se putea mai bine, mult mai bine dar tinand cont de faptul ca are doar 2* putina ingaduinta nu strica. Face loc in pachet pentru carti mult mai puternice si poate fi folosit fara prea mari batai de cap atunci cand oponentul foloseste un damage reductor, va ajuta sa reduceti consumul de pillz daca vreti neaparat sa castigati runda. Carte decenta smiley

Freitag 01/07/2011, 21:36

smiley
IANRO are dreptate, e buna, dar pentru voi daca nu e 8/8 nu e buna ...
Si, sa fim seriosi, il comparati cu Vansaar si Timber? Foarte tampita chestie, sau cu Ambre sau Dj Korr Cr, o chestie chiar si mai tampita. Haideti mai baieti, nu faceti Romania de ras ... Tot ce vad la commenturi in romana e : ``e praf, e varza, e tare, il vreau, e prea scump`` etc ... Chiar, doar atata se poate? smiley

Samstag 02/07/2011, 14:28

Doar ei comenteaza fiindca putini romani iau jocul asta in serios si il joaca cu adevarat, redtul se inscriu, joaca pana la cam lv20 si apoi renunta ... smiley
Adica, uite aici:
`` Toader_ro - Senior - The Secret Services Romania
Wednesday 22/06, 10:42
pffff e mai bun Vansaar Timber si multe altele da cred ca dak il bagi pasta la lupta cu DJ Korr Cr pierde rpd ``
Atata stiu astia, Timber, Vansaar si Dj Korr Cr ... dovada vie a ceea ce am spus, putitni ajung peste lv15-20 k sa vorbeasca de Hugo si Bridget.

Samstag 02/07/2011, 14:34

Despre carte, zici k nu e buna ... ai jucat Berzerk pana acum?
Eu da si pot zice ca Eshter mi-a cashtigat multe lupte (exact din acest motiv, lumea subestimeaza, ca si tine smiley) iar Drummond e mai bun decat ea in multe cazuri. De asemenea, o carte cu +8 attack, mai ales intr-un clan al carui bonus nu te ajuta sa castigi runda, e foarte bine-venita. E ieftin doar pentru ca este o carte noua, intr-un clan nou, si cum multi cumpara New Bloodz, primesc Berzerk (momentan domina cele 35 de carti avand tot clanul in New Bloodz deci ai sanse mari sa primesti vreunul) apoi ii vand si normal k pretul scade, dar va creste odata ce vor iesi din New Bloodz si odata ce lumea isi va da seama k sunt chiar buni. Si, daca judeci o carte dupa pret ... e wsm ...

Mittwoch 31/08/2011, 16:25

este ff bunsmileysmileysmileysmiley

Sonntag 04/09/2011, 15:44

Drummond nu stiu cum sal iau si sal pun smileysmileysmileysa joc cu el

Donnerstag 18/08/2011, 16:55

aveti dreptate! tot ce stim noi romanii e sa zicem prost varza buna scumpsmiley e o carte interesanta.TE POATE AJUTA MULT INTR-UN DUEL.

Montag 06/06/2011, 13:26

e ceva bunicel....smiley

Mittwoch 20/07/2011, 11:55

am cartea
e buna
ma scos din multe belele

Sonntag 05/06/2011, 10:51

smileysmileysmiley

Sonntag 12/06/2011, 21:23

spui asta pt ca esti la nvl 11 ni nu tio permiti
smiley

Freitag 17/06/2011, 19:07

e foarte buna

Samstag 18/06/2011, 11:13

ba idiotilor e bunaaaaa

Freitag 01/07/2011, 21:50

steel, iti pierzi vremeasmileysmileysmiley si nici cartea asta nu e buna.si nu comparand-o cu dj korr sau ambre sau altceva. singura intrebare care o am eu este: de ce doar pruncutii de lv 10-15-20 comenteaza?

Freitag 01/07/2011, 21:52

steel, ei sunt mici, stiu sa zica doar: naspa, tare, super, prost, varza, scump si bun

Clint City, night.