Glitches - March 2nd, 2011

Wednesday 02/03/2011, 17:17


The moderators currently online have seen dozens of reports come in in the past hour. There is definitely something odd going on right now, yes. The admin staff is looking into it. I expect that it will resolve itself in a little while, but in the meantime, here are two quick fixes that I hope will help:

1) Go to, and make sure you have the latest version of Flash Player installed.

2) Clear out your internet cache. (How to do so depends on your browser.)

Log out, then log back in. That fixes most tech issues. If that doesn't help, and you've LOST something as a result, you need to contact Customer Support, via the green ? tab in the upper right. (If you haven't lost anything, and it's simply an annoyance, please be patient, and let the admins work their magic. ;-] )

Also - Keep an eye on here the Staff Announcements. The admins will post when the glitches have been fixed, or provide an update with further instructions.

Good luck, and thanks for your patience!!

Thursday 03/03/2011, 00:45

I got it and I had finally managed a nice position in Elo...

I want my rewards!! I'm one credit short to buy a booster and I can't get it!! Aaaargh!!

Thursday 03/03/2011, 01:07

The new my collection pro is terribly slow. I click faster than adding the new cards to the preset and I can't manage cards that I own more than 3-500 multiples because of lagging. Can't we get back the good old, functional system? It would make life easier for investors for sure;-)

Thursday 03/03/2011, 03:46

I haven't experienced any glitches with cards in my collection, but I haven't recieved my winnings from 2 Tourney's today, and my ELO is standing still in the rankings for about 5 hours now even though I have gained about 90 ELO during that time, and it usually updates avery hour or so.

Thursday 03/03/2011, 08:03

Similar boat as tiger, i haven't gotten any tourney winnings either

Thursday 03/03/2011, 14:12

I cannot sell my cards. I put in the price, click OK, but nothing happens.

Thursday 03/03/2011, 14:49

Seems to be fixed. Thx.

Thursday 03/03/2011, 14:57

@ post 20......No it was not a scam....just a market glitch, and it has been resolved ^__^

Thursday 03/03/2011, 16:26

Almost same as LMX Tiger's problem, my battle history frozed at 14:41 today, and shown as i didnt play any matches that time ago, that history show 1191 elo point, but, in my profile 1229, i played in that torney's end, but it seen as i just played 2 matches, and i got just 50 clintz, meanwhile at battles end, the tourney progress show me around 100 points.., also, i played in this tourney, from 16:00 (GMT+1), but just played, when i check my battle history, i saw that i played my last match at 14:41..please fix

Thursday 03/03/2011, 19:48

Tell me that the new homepage format is a glitch. Please! lol
It could be a bit more... pleasing to the eye.:-|

Thursday 03/03/2011, 20:30

I have to agree with babs hartley...the new format is UGLY <img src=irate:" />


Reply to this subject