Vraag wat betreft Moed: kracht +x

Donderdag 13/05/2010, 17:55

Even een vraagje. Hoe kan het dat ik Miss Ming (U) in de eerste ronde speel en geen moed: Kracht +3 krijg. Dit is al vaker gebeurd bij mij en zorgt er steeds voor dat ik een wedstrijd uiteindelijk win ipv verlies. uiterst irritant. En uiteraard heb ik gekeken naar de kaarten van de tegenstander, geen bonus of macht die mijn macht teniet doet.

Dit is overigens niet alleen met Miss Ming, ik heb het ook al bij andere kaarten gezien. Misschien zie ik gewoon simpelweg iets over het hoofd en daar probeer ik nu ook achter te komen.

Alvast bedankt.

Annuleren
Donderdag 13/05/2010, 22:06

Wanneer je een macht hebt dat begint met MOED: (bijvoorbeeld moed: +3 kracht) Dan geldt je macht ALLEEN wanneer dat personage de ronde begint.
Dus het gaat er niet om dat je die kaart in de eerste ronde moet spelen, maar dat je die moet spelen wanneer die kaart eerder moet Dan de kaart waar ie tegen moet.

Annuleren
Zaterdag 15/05/2010, 22:23

En stop macht teg geld ook.
plus -3 shaden max 2.
ja dat was het wel.

Annuleren
Donderdag 20/05/2010, 13:12

Inderdaad powderfingers.
je kan moed in 2 rondes per wedstrijd gebruiken, omdat iedereen 2x de ronde begint.
toen ik net begon maakte ik dezelfde fout.

ps: http://www.urban-rivals.com/presets/?id_preset=1285032&list

Annuleren
Donderdag 20/05/2010, 18:23

Zeg, bij mijn kaarten verdwijnen de bonus en kracht regelmaig,
hoe komt dit?

Annuleren
Donderdag 20/05/2010, 21:31

Kingisborn:
Er zijn andere kaarten die stop macht of stop bonus hebben, je hebt ook geen bonus als je maar 1 van de clan van die kaart in je hand hebt

Annuleren
Vrijdag 21/05/2010, 21:21

A bedankt robbiek1=> ik wist dat niet

Annuleren
Zaterdag 22/05/2010, 17:58

Oooh dus zo zit het met moed want eerst snapte ik het nie zo goed bedankt he smiley

Annuleren

Het onderwerp beantwoorden