Urban Rivals
?
Înscrie-te            Eşti deja înregistrat în joc →  
Fă clic aici pentru a primi parola.

Abilitati si carti noi

Abilitati si carti noi
sâmbătă 23/06/2012, 11:04
- Toxic - - Titan Română

4 mesaje
Abilitati si carti noi
- Toxic - - Titan - The Flying SpiritRomână - Sâmbătă 23/06/2012, 11:04

Am creeat acest topic pentru ca toti jucatorii sa-si poate exprima ideile in legatura cu abilitati sau carti noi care ar putea fi introduse in joc.
Voi incepe prin a da un exemplu:
Abilitate- furie X max. Y: daca un personaj cu aceasta abilitate castiga runda, celelalte personaje ale jucatorului vor primi un bonus de distrugeri de X pana la maximul de Y

2/4
JohnyGat - Senior Română
Luni 25/06/2012, 09:42

Copierea abilitati.
3/4
- Toxic - - Titan - The Flying Spirit Română
Luni 25/06/2012, 21:22

Doua idei noi pt. abilitati:
Energie X pillz/ viata/distrugeri/atac etc. min. Y pillz : daca pe un personaj se mizeaza un anumit Numar de Y minimum de pillzuri, atunci personajul primeste bonusul X
Blocare X pillz min.Y : X pillz ale adv. nu vor fi luate in considerare din atac, daca mizeaza un minimum de Y pillzuri
4/4
AndrewVII - Veteran - Анимешная Гильдия English
Sâmbătă 30/06/2012, 18:13

Sal, ce abilitati avem nevoi ? nustiu cred ca sunt destule, doar ca nu sunt echilibrate, asa ca rescu ( care sunt medici) nu au carti cu grija sau carti cu power 8 ( va incipuiti chiar nici una are 00000000000000000000 ) asa ca momentan cred ca am nevoie de o carte de genu lu Cherry doar sa fie Rescue , 8/2 grija pian la 10 nu e asa de mult doar ca am nevoie de ea esential x)

The Urban Rivals team is made by lovers of all kind of Collectibles Cards Games and Trading Cards Games like: Magic the Gathering, Dominion, Vampire, Yu-Gi-Oh!, Pokemon, Wakfu TCG, Assassin Creed Recollection, Shadow Era, Kard Kombat and Might & Magic Duel of Champions.